Trampoline ingraven

[vc_section css=”.vc_custom_1693910802253{padding-top: 0px !important;padding-bottom: 40px !important;}”][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Trampoline ingraven? Natuurlijk kun je zelf jouw trampoline ingraven, maar wij kunnen ons zo voorstellen dat jij hier helemaal geen zin in of tijd voor hebt. En jouw partner waarschijnlijk ook niet. Dus voordat jullie na uren ploeteren in de tuin bekend komen te staan als het Tiny en Lau koppel uit de buurt, kun je er ook gewoon voor kiezen om een vakman in te schakelen. Zo gepiept, en geen gezeik!

[/vc_column_text][supro_empty_space height=”50″][vc_single_image image=”3011″ img_size=”1170×500″ alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://zoofy.nl/klus-aanvragen/?tap_a=131777-8bae2f&tap_s=3973866-95b60e&task=486″][supro_empty_space height=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1569402039564{margin-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_custom_heading text=”Voordelen van een trampoline ingraven door een hovenier van Zoofy:” font_container=”tag:h2|font_size:36px|text_align:center|color:%23002848|line_height:46px” use_theme_fonts=”yes” t_supro_heading=”” m_supro_heading=””][/vc_column][/vc_row][vc_row gap=”15″][vc_column width=”1/3″][vc_icon icon_fontawesome=”fas fa-check” color=”custom” custom_color=”#009fe3″][vc_custom_heading text=”Uitstekende service” font_container=”tag:h3|font_size:20px|text_align:left|color:%23002848|line_height:30px” use_theme_fonts=”yes” t_supro_heading=”” m_supro_heading=”” css=”.vc_custom_1693915500330{margin-bottom: 10px !important;}”][vc_column_text]

Een geheel verzorgde trampoline ingraafservice van A tot Z, dus inclusief montage van de trampoline. Ook in het weekend mogelijk.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_icon icon_fontawesome=”fas fa-trophy” color=”custom” custom_color=”#009fe3″][vc_custom_heading text=”Alle trampolinemerken” font_container=”tag:h3|font_size:20px|text_align:left|color:%23002848|line_height:30px” use_theme_fonts=”yes” t_supro_heading=”” m_supro_heading=”” css=”.vc_custom_1693915508215{margin-bottom: 10px !important;}”][vc_column_text]

Of je nu een trampoline van Avyna, Salta, Berg of een ander trampolinemerk hebt, de hoveniers van Zoofy installeren ieder merk.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_icon icon_fontawesome=”fas fa-tags” color=”custom” custom_color=”#009fe3″][vc_custom_heading text=”Realistische prijs” font_container=”tag:h3|font_size:20px|text_align:left|color:%23002848|line_height:30px” use_theme_fonts=”yes” t_supro_heading=”” m_supro_heading=”” css=”.vc_custom_1693915515507{margin-bottom: 10px !important;}”][vc_column_text]

Jouw trampoline ingraven door de vakkundige hoveniers van Zoofy kan al voor 749 EUR inclusief BTW.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][supro_empty_space height=”50″][supro_button align=”center” t_supro_heading=”” m_supro_heading=”” link=”url:https%3A%2F%2Fzoofy.nl%2Fklus-aanvragen%2F%3Ftap_a%3D131777-8bae2f%26tap_s%3D3973866-95b60e%26task%3D486|title:Boek%20jouw%20hovenier”][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Veelgestelde vragen trampoline ingraven:” use_theme_fonts=”yes” t_supro_heading=”” m_supro_heading=””][vc_column_text]Als je er zeker van wilt zijn dat je trampoline goed ingegraven wordt, dan is het een goed idee om te kiezen voor een hovenier van Zoofy. Bij Zoofy worden vakmannen grondig gescreend. Dat wil zeggen dat enkel de vakmannen met de hoogste klanttevredenheid op hun website terechtkomen.

Kom je er niet helemaal uit of heb je een specifieke vraag over een trampoline ingraven via Zoofy, laat het ons dan even weten via onze contactpagina. Ons team helpt je graag op weg!

Boek hier een hovenier via Zoofy of bekijk eerst wat veelgestelde vragen over de trampoline ingraafservice van Zoofy:[/vc_column_text][supro_empty_space height=”50″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_toggle title=”Wat kost een trampoline ingraven via Zoofy?” style=”arrow”]

Jouw trampoline ingraven door een professionele hovenier van Zoofy kan doordeweeks al voor een vaste prijs van 749 EUR incl. BTW + 24,95 EUR servicekosten.

Afhankelijk van welke dag van de week, en of je een spoedklus wilt aanvragen kan deze prijs nog veranderen. Tegen een meerprijs kun je jouw trampoline ook in het weekend laten ingraven.

[/vc_toggle][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_toggle title=”Welke trampolines graven de hoveniers van Zoofy in?” style=”arrow”]

Het is mogelijk om een trampoline op poten in te graven maar voor de beste springervaring adviseren wij toch echt om een inground trampoline in te graven of voor een flatground trampoline te kiezen. Hierdoor zorg je dat je soepel en lekker hoog kunt springen zodat je de leukste trucjes kunt doen. Zoofy graaft ronde, ovale en rechthoekige trampolines in, van ieder merk. Zo zijn de installateurs bekend met de populaire merken als Avyna, Salta en Berg maar ook met de minder bekende merken. Weet je nog niet welke trampoline je wilt laten ingraven? Neem eerst een kijkje bij ons assortiment.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wat is het verschil tussen een inground & een flatground trampoline?” style=”arrow”]

Flatground trampolines staan volledig gelijk met de grond en inground trampolines hebben een hogere opstap van ca. 20 cm. Bij een flatground trampoline ingraven wordt er een soort plateau in de kuil gemaakt waar het frame op kan rusten, zodat de trampoline met de grond verzinkt. Bij klanten met een kleine tuin is met name de rechthoekige inground trampoline met net enorm populair. Inground trampolines zijn netjes weg te werken in de tuin maar zoek je een strakke moderne trampoline die volledig integreert dan is een flatground trampoline een echte aanrader!

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Kunnen de vakmannen van Zoofy helpen als we eerst zelf de trampoline hebben ingegraven?” style=”arrow”]

Is het ingraven van jouw inground trampoline of flatground trampoline niet helemaal gelukt? Heb je zelf een trampoline op poten ingegraven en zakt de kuil in? Natuurlijk denken de hoveniers van Zoofy graag met je mee, maar wanneer ze herstelwerkzaamheden moeten uitvoeren kunnen ze helaas niet altijd hun standaard kwaliteit garanderen. Wil je jouw trampoline ingraven boek dan via Zoofy een hovenier.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Regelen de hoveniers van Zoofy ook drainage?” style=”arrow”]

Normaal gesproken levert Zoofy geen standaard dienst met betrekking tot de afvoer van het water, maar vul zoveel mogelijk details in over jouw tuin en het soort grond waar je de trampoline wilt laten ingraven, dan zal de hovenier kijken naar de mogelijkheden.

Een oplossing kan zijn dat er een drainage wordt aangelegd richting het riool de hemelwaterafvoer of een nabije sloot.

Staat er een plas water in de kuil van jouw trampoline? Laat dan eerst met een grondboor één of enkele diepe gaten door de (leem)grond (let op voor eventuele pijpleidingen/bekabeling) en vul deze op met grind. Is het probleem niet verholpen dan is een redelijk budgetvriendelijke oplossing het aanschaffen van een vuilwaterpomp waarmee je telkens het water kunt afvoeren.

[/vc_toggle][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]